top of page
StudioC banner website Cadeautjes.png

Cadeautjes met de kracht van C

Cadeautjes die je krijgt van ons

Wij geloven in de kracht van delen, combineren en samenwerken. Daarom delen wij onze kennis over creatief denken graag met jou! Hier vind je leuke downloads en handige tools. Zo ervaar jij de kracht van C met creatief denken en vrolijk verbinden. Veel plezier!

Creativity Boost

Prikkel creatief denken

Ben je op zoek naar meer creatieve ideeën? Met de StudioC poster aan de muur, krijg je 15% meer ideeën. Dat komt waarschijnlijk omdat je onbewust wordt gestimuleerd  om tegen de stroom in te denken. Download hier de poster, hang hem aan je muur en laat die creativity boost maar komen!

Color Paper

Ervaar de kracht van C

De kracht van C bestaat uit drie onderdelen: creatief denken, common ground en positief samenwerken. Daar kom je als je drie stappen zet, ons ABC. Wat dat precies is en hoe je dat doet, leggen we in dit Color Paper uit. Met deze route kom je vanuit jouw idee bij de kracht van C. Veel plezier!

StudioC_ABC-Route.png
WhatsApp Image 2023-07-03 at 10.18.55.jpeg

Let's Celebrate!

Vier de kracht van C

Veel plezier! Celebrate Creativity met Celebrations.

Celebrate Creativity met Celebrations. Zit je vast in je vraagstuk? Pak een celebration en laat je inspireren door de kracht van C(elebration). 

Boost Belletje

Boost Belletje

Kan jouw campagne wel een creatief haakje gebruiken? Of een belangrijke bijeenkomst aan het voorbereiden maar mis je de pit in je programma? Wij delen onze energie en creativiteit graag met jou tijdens een boost belletje.

Payphones op geel
bottom of page