top of page
StudioC website banner Onze club.png

Club met de kracht van C

Wie we zijn

Wij zijn een club van creatieve denkers en vrolijke verbinders. We bruisen van de energie en brengen positieve vibes. Ben jij ook een creatieve kop en vrolijke verbinder? Dan komen we graag met je in contact want we zijn altijd op zoek naar nieuwe clubleden. En ben je benieuwd naar ons? Dit zijn wij! 

20230817-Kim01-RVL_1363-Studio C-Reggy van Liempd Fotografie.gif

Hoi! Dit zijn wij.

Cool to meet you!

Wij zijn Kim & Claire en wij startten StudioC vanuit het geloof dat samenwerken leidt tot meer resultaat. Door het combineren van ideeën wordt werken leuker, doelgerichter én effectiever. Daarom werken wij graag samen met elkaar aan mooie projecten en samen naast elkaar om van elkaar te leren. We challengen elkaar, vullen elkaar aan en hebben samen plezier in wat we doen. We vinden het geweldig om dat ook met jou te delen!

20230817-Claire01-RVL_1363-Studio C-Reggy van Liempd Fotografie.gif

Clubleden van StudioC

Creatieve koppen. Positieve energie. Vrolijke verbinders.

Dit zijn wij, een kleurrijke club met ieder een eigen expertise. Maar we hebben allemaal een hart voor verbinden, een hoofd voor creatief denken en zijn dol op een challenge! Aan de hand van jouw vraag, maken we de goede combinatie om voor jou het meeste resultaat te maken.

StudioC_ExtraUitingen_FastForward_Achtergrond_Paars.png

Join the club?

Creatieve koppen. Positieve energie. Vrolijke verbinders.

Wij zijn een club van creatieve denkers en vrolijke verbinders. We werken samen aan opdrachten en werken naast elkaar aan eigen opdrachten. Dan sparren we met en elkaar en helpen elkaar verder. In ons team voel je dat clubgevoel van StudioC. Lid worden van onze club? We delen ons creatief denken en verbinden graag me met jou!

bottom of page