top of page
StudioC_Huisstijl__Achtergrond_Blauw_Versie 2.png

Een power program tijdens een creatieve innovatiedag

20230621_151849.jpg

De challenge

Enviu wil een inclusieve deelfiets in Rotterdam introduceren. Zij vroegen om een programma en begeleiding van een creatieve innovatiedag om tot een sterk bedrijfsconcept te komen.

Onze aanpak

In een uitgebreid programma met verschillende werkvormen bracht ik deze uiteenlopende groep bij elkaar en ontdekten zij de markt van Rotterdamse stadsfietsen. Zij ontwikkelden een grote hoeveelheid aan ideeën en maakten twee concepten om inclusieve deelfietsen te introduceren.

StudioC_ExtraUitingen_A_Icon_Blauw.png

Aanzetten

AANzetten van de deelnemers bij het eerste idee van inclusieve deelfietsen met een super snelle & strakke presentatieronde.

StudioC_ExtraUitingen_B_Icon_Blauw.png

Betrokkenheid

BETROKKENHEID bij de doelgroep door een toelichting vanuit potentiële gebruikers & een visuele presentatie van marktonderzoek.

StudioC_ExtraUitingen_C_Icon_Blauw.png

Creatie

Ontwikkeling en CREATIE van een enorme hoeveelheid van ideeën & twee uitgewerkte concepten met een vernieuwd perspectief.

StudioC_Huisstijl__Achtergrond_Blauw_Versie 6_edited.png

Het resultaat

Deze creatieve innovatiedag leverde schitterende resultaten op om verder te ontwikkelen:

  • Een bedrijfsconcept met een vernieuwend perspectief

  • Een grote hoeveelheid ideeën om na validatie verder te finetunen.

  • "Door de facilitatie uit te besteden wordt het mogelijk om mee te gaan in de inhoud en veel vrijer overgeven aan het genereren van ideeën en meedoen met de groep. "

Ook een power program? 

Een idee voor een nieuw bedrijf(sonderdeel) vraagt om een ijzersterk concept met draagvlak. Ook een power program voor een creatieve innovatiedag? Wij brengen de kracht van C!

bottom of page